Moderaten Morgan: Ursäkta, har Margareta Pålsson(M) blivit vänsterpartist?

onsdag 25 mars 2009

Ursäkta, har Margareta Pålsson(M) blivit vänsterpartist?

Nu hänger jag inte alls med, enligt SvD så är nu moderaten Margareta Pålsson nöjd med hur Konstfack har agerat i samband med att deras elever förstörde en tunnelbanevagn och misshandlade sjukvårdspersonal i konstens tecken. Om Margareta hade varit en vänsterpartist så hade jag kunna förstå uttalandet, men nu är hon ju moderat!

Jag får hoppas att rektorn på Konstfack, som tydligen besökte henne tidigare idag, på något sätt lyckades försätta henne i hypnos och tro att det pågår bra utbildning på Konstfacks konstinstitution.

När lärare och professorer fortfarande tycker att det är helt OK att begå brott i konstens namn kan man inte tala om att skolan har ordning och reda på sina saker.

Att Konstfack fortfarande inte har ersatt landstinget för de skador och kostnader som eleverna åsamkade oss skattebetalare är ett annat exempel på att de inte vet skillnaden mellan rätt och fel.

Rektorn, vars förordnande snart går ut, borde kunna få anställning på en cirkus för att sätt folk i hypnos (om han nu inte får förlängt förtroende som rektor). Idag bevisade han ju tydligt att han har stora konster inom området.

Tur att man sitter i kulturnämnden i landstinget och har lite att säga till om.

Tidigare bloggar; blogg1, blogg2

3 kommentarer:

 1. Helt enig, vad är det som händer? Jag tror inte att Pålsson vågar kritisera kulturmaffian mer. Tyvärr ligger det i linje med den allmänna omsvängningen inom de nya moderaterna där ny indikerar att de flesta gamla värderingarna kastats överbord. Hur som helst, så länge man inte förstår att konsten inte får kliva på omgivningen (som kanske inte alls vill vara del i olika installationer) så har inte Konstfacks ledning gjort ett bra jobb. Jag känner fortfarande inte att jag vill se mina skattepengar gå till detta vuxendagis.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker mig tillhöra "nya Moderaterna" och en sak är säker, att begå brott i konstens namn är inte OK.

  SvaraRadera
 3. Mohegan Sun Arena, Uncasville CT 06382
  We are air jordan 18 retro varsity red sale excited to welcome you how to find air jordan 18 retro toro mens sneakers to Mohegan Sun Arena. of air jordan 18 retro red sale all places you can experience air jordan 18 retro sale your favorite sporting event in 스포츠토토 용지 샤오미 Connecticut.

  SvaraRadera