Moderaten Morgan: (s) kanske byter ut Mona Sahlin!

söndag 1 mars 2009

(s) kanske byter ut Mona Sahlin!

De senaste veckorna har det trillat in en massa glädjande siffror när det gäller väljarnas förtroende för Alliansen och Fredrik. SvD, SvD, DN, DN, DN, NEWSMILL, NEWSMILL, Expressen. Aftonbladet.

En stor del av vår framgång beror helt klart på att vi gör ett bra jobb, men en inte försumbar del beror säkert på att (s) agerar helt vansinnigt. Vi kan inte förlita oss på att (s) skall fortsätt att totalt sakna strategi och göra helt vansinniga utspel. Eftersom (s) förlorar väljare varje gång Mona öppnar munnen så finns det en risk att (s) ledningen inser detta och byter ut henne mot någon som kan ta en fajt mot Alliansen och kanske till och med kan ena (s), (v) och (mp).

Eftersom vi inte kan lita på att Mona skall fortsätta att leda (s) till 2010, och på så sätt i stort sett garantera en valvinst, så måste vi alla som stödjer Alliansen fortsätta och kämpa.

För alla Alliansvänner som inte är politiker gäller det att i era samtal med grannar och kollegor påtala fördelarna med Alliansen. För oss politiker så gäller det att fortsätta att sprida vårt budskap till media och väljare samt att vi fortsätter att genomföra så mycket bra Allianspolitik som möjligt.

Fortsätter vi att kämpa kommer vi att vinna valen 2009 och 2010 även om (s) byter ut Mona till någon som kan erbjuda större fajt.

2 kommentarer:

 1. "För alla Alliansvänner som inte är politiker gäller det att i era samtal med grannar och kollegor påtala fördelarna med Alliansen"

  Ja men helt avgörande är ju var någonstans på samhällsstegrn man befinner sig. Det måste du väl i ärlighetens namn erkänna? Om du vill bli trodd och respekterad så respektera att de flesta människor i Sverige inte lever och bor i Stockholm och dess omnejd, som har sin speciella livsstil. Det verkliga livet levs i mindre orter och på landsbygden.

  SvaraRadera
 2. Jag kommer ifrån Munkedal, en liten kommun i Bohuslän. Jag vet att det är annorlunda att bo och leva på landsbygden jämfört med storstäderna.

  Jag tycker dock att Alliansens politik har fördelar både för förorten Sundbyberg, där jag bor nu, och för den lilla kommunen Munkedal där jag växte upp.

  Tycker du att Alliansen för en storstadspolitik?

  /Moderaten Morgan

  SvaraRadera