Moderaten Morgan: Varför blir politiska möten så långa?

tisdag 28 april 2009

Varför blir politiska möten så långa?

Igår hade vi möte i kommunfullmäktige (KF) i Sundbyberg. Den största punkten på föredragningslistan var bokslutet för 2009. När ärendet bordlades och vi inte hade några andra större frågor så trodde jag att vi skulle sluta lite tidigare än vanligt. I min glädje så Tvittrade jag om det, men snacka om att jag var för snabb.

Tyvärr finns det politiker i Sundbyberg, både i vänsterblocket och Alliansen, som tycker att det inte finns något trevligare att stå i talarstolen och prata, prata, och prata. Det verkar inte heller spela någon roll vad som står på agendan, allt kan diskuteras i evinnerlighet. Detta resulterade i att vi inte slutade förrän 22.30 som vanligt, pust.

På KF i maj skall lämpligheten att ha kalsonger under badbyxorna i det kommunala badhuset diskuteras, jo ni läste rätt, det högsta beslutande organet i Sundbyberg skall diskutera kalsonger. Hittar folk på vad som helst för att de skall få en anledning att gå upp i talarstolen?

Läs även andra bloggares åsikter om ,

3 kommentarer:

 1. Fast just interpellationen om kalsonger i badhuset beror på att vår, dvs Folkpartiets, gruppledare blev kontaktad av en medborgare som inte hade fått några resultat av att diskutera frågan med personalen.

  Då behövs det en politisk signal för att åstadkomma förändring, även om det är en cykelställsfråga.

  Men visst, man hade ju kunnat önska att personalen i simhallen själva hade agerat i den här frågan.

  SvaraRadera
 2. I New Jersey diskuterade det högsta beslutande organet Brasiliansk bikinvaxning. Det finns alltså ingen gräns. http://www.nypost.com/seven/03192009/news/regionalnews/new_jersey_considers_genital_waxing_ban_160344.htm

  SvaraRadera
 3. Själv tycker jag att vi bör diskutera frågan om det inte borde vara så att tyg på kroppen överhuvudtaget borde förbjudas i badhuset, och om inte staden skulle kunna sponsra med gratis vaxning av de områden som Widham berörde.

  SvaraRadera