Moderaten Morgan: Vad sysslar Aftonbladet med?

lördag 4 april 2009

Vad sysslar Aftonbladet med?

Idag är en av de stora nyheterna att Alliansen nu har 50 procent av väljarna bakom sig och är större än vänsterblocket. Tittar man på SvD, DN, och Expressens hemsidor på nätet kan alla läsare tydligt se detta. På Aftonbladet är det dock bara en liten länk uppe i höger hörn, under senaste nyheter, som snart ser ut att försvinna.

Med tanke på att Aftonbladet vägrade följa direktiven från LO om att det skulle vara ”snälla” mot Wanja så började jag tro att de hade fri vilja och inte sprang i Socialdemokraternas ledband. Frågan är bara vad de tror att de vinner på att inte tydligt rapportera om dagens händelse?

Vi har en fri press här i landet och vi politiker skall aldrig försöka styra vad de gör, men det är lite underligt att de förminskar denna nyhet till en liten notis som nu, 12.27, till och med inte ens är med under rubriken senaste nyheter (Om man letar kan man dock hitta den). Tror de att svenskarna inte skall få reda på det och de skall leva i villfarelsen att (s) är det största partiet i Sverige eller tror de att vi inte är intresserade?

Jag tror att det svenska folket är smartare än så och småningom inser att vill de ha alla nyheter så får de tydligen välja en annan tidning än Aftonbladet.

Artiklar; SvD, DN, Expressen, Aftonbladet

Bloggar; MinaModerataKarameller, Osynlige Mannen

1 kommentar:

  1. VARNING! LO-toppen börjar bli deperat nu, när de ser sin plats i smöret och sina sinekurer och förmåner hotade. Det har Wanja visat genom att försöka tysta Aftonbladet kritiska skribenter. Hon kommer inte att tveka att använda sitt inflytande för att begagna sin styrelsepost i AMF för att öva påtryckningar på kritiskt försäkringstagare i AMF; dem har hon ekonomisk hållhake på. Sådan är uppkomlingsmentaliteten! Det gäller att vara vaken och passa tåget. Man gör i eget intresse MYCKET klokt att lämna AMF till förmån för ett annat försäkringsbolag. Dessa sovjetmänniskor utgör en samhällsfara! Det kan inga pussar i världen dölja. Pass upp, alltså!

    SvaraRadera