Moderaten Morgan: Mona är kanske lite glad i alla fall?

måndag 6 april 2009

Mona är kanske lite glad i alla fall?

Mona Sahlin sa idag att hon välkomnar beslutet att Wanja Lundby-Wedin sitter kvar som LOs ordförande. Hmm var det sanning det? Större delen av det svenska folket är topp tunnor rasande på Wanja. Att då LO mer eller mindre tvingar Mona att gå ut och stödja henne kan inte göra henne glad. Det är ju en stor risk att väljarna fortsätter att sätta likhetstecken mellan; bonusar, höga löner, brist på verklighetsförankring och i första hand det socialdemokratiska partiet men i synnerhet Mona Sahlin. Detta kan resultera i att den neråtgående trenden för socialdemokraterna fortsätter.

En fördel har dock Mona, om siffrorna fortsätter att rasa kan hon fortsätta att skylla på Wanja och stoppa sitt eget huvud i sanden.

Två händelser i framtiden skall bli verkligen intressanta. 1) Hur många kommer att flytta sina pengar från AMF när det nu blir möjligt i mitten av April? 2) Vad blir resultatet av nästa väljarundersökning?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Artiklar; SvD, DN, Expressen, Aftonbladet

1 kommentar:

  1. Socialdemokratiska Partiet är de som i verkligheten har total kontroll över LO, inte LOs medlemmar, och partitoppen inklusive LOtoppen är genomsyrad av vänskapskorruption där de skyddar varandra och ger varandra lönsamma uppdrag, o eftersom det inte är politiskt korrekt att avskeda en kvinna idag, ni har ju alla sett och hört hur drevkvinnorna höjt rösten mot alla som vågar kritisera Vanja, så var det omöjligt för de socialdemokratiskt styrda fackförbundspamparna att avskeda Vanja. Vanja har INTE förtroende från en majoritet av LOs medlemmar men detta är som sagt irrelevant för det är ju inte medlemmarna som bestämmer i LO utan det är ju det socialdemokratiska Partiet som styr LO.
    Vanja och hennes socialdemokratiska propagandaorganisation LO gav partiledarposten till Mona trots att Monas personliga skandaler o uttagna ”förskott” på lönen gjort henne politiskt död, o nu betalar Mona tillbaka genom att indirekt beordra LO att behålla Vanja som ordförande.
    Eftersom Vanja, liksom Mona, är kvinna så är det idag omöjligt att avskeda henne för det finns idag inget mer politiskt inkorrekt än att avskeda en kvinna. Vanja har grovt svikit LOs mest grundläggande värderingar när hon själv i AMFs styrelse agerat på precis det sätt som hon och LO kritiserat giriga kapitalister i företagsstyrelser för. Både Vanja och Mona är i praktiken omöjliga att avskeda just på grund av att de har politiskt korrekt kön.

    SvaraRadera