Moderaten Morgan: Varför vill inte vänstern att någon skall prata med väljarna?

lördag 18 september 2010

Varför vill inte vänstern att någon skall prata med väljarna?

Natten till idag hade nästan alla våra affischer i centrala Sundbyberg förstörts. Alla andra partiers affischer klarade sig utmärkt. På det metodiska sätt som de förstördes och texten som de skrev på dem kan man enkelt dra slutsatsen att det var organiserat och att deras sympatier hörde till vänstersidan.

Om man för ett ögonblick ignorerar att det de gjorde var olagligt så undrar jag varför de gör det. De skulle istället kunnat varit hemma i sängen och sovit och med en gång på morgonen gett sig upp och kampanjat och pratat med väljare. De verkar dock prioritera att förstöra för oss.

Hur påverkade det oss är då nästa fråga. Vi valde att rensa delar av det de förstörde och sätta upp nya fina affischer. Detta tog naturligtvis lite resurser från våra samtal med väljarna men vi valde att delvis städa upp bland förstörelsen.

Var det detta som var tanken? Vet vänstersidan att om både vi och dem pratar med väljarna så kommer väljarna och rösta på oss och därför så lägger vänstersidan tid på att förstöra i stället för samtal?

Oavsett vad som är anledningen till deras förstörelse av våra affischer så tycker jag att det är helt förkastligt och det visar att de saknar helt respekt för demokrati, lag och ordning. Jag hoppas verkligen att de inte blir invalda imorgon och att väljarna ser dem för vad de är.

PS
För er som inte visste det så brändes en av våra valstugor ner i natten till igår
DS

Bloggar; Erica, Carl

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar