Moderaten Morgan: Vad skall Aftonbladet göra nu?

lördag 24 juli 2010

Vad skall Aftonbladet göra nu?

Dagens rapport om väljarsympatier och vilket block de har förtroende för från Skop var en mycket trevlig läsning. Trots Lena Mellins och Aftonbladets kampanj mot Alliansen de senaste veckorna har Svenska folket i princip oförändrat förtroende för regeringen och Reinfeldt. Det är trevligt att Aftonbladets kampanj genomskådas och tas för vad den är.

Undrar vad Lena och Aftonbladet nu planerar för att hjälpa socialdemokraterna att ta makten i valet i september. Vi får väl se de kommande veckorna.

RazzTyckerTill skriver i sin blogg saker som jag inte förstår hur någon som har följt med de senaste fyra åren kan tycka. Han skriver bland annat:
”Jag tror inte heller att det handlar så mycket om hur viktiga vissa yrken är för den sittande regeringen, utan jag tror främst att det handlar om att göra livet så lätt som möjligt för de som har höga inkomster och stora förmögenheter.”

Har RazzTyckerTill inte hört talats om Jobbskatteavdraget? Det är en av de största satsningarna under mandatperioden och den har resulterat i att i stort sett ALLA som jobbar har fått 1000 kr i månaden i sänkt skatt, det är 12000 kr per år. Hur kan man om man har någon verklighetsanknytning påstå att regeringen jobbar för att göra livet lätt för de som har höga inkomster. Jag kan inte se det som annat än illasinnade lögner, men det är min åsikt. Men som vanligt borde jag inte bli förvånad över vad (S), (V), och (MP) och deras supportrar gör för att vinna valet i september. Allt verkar vara tillåtet i kampen att komma åt maken.

Tidningar: SvD, DN, Expressen

Bloggar: MinaModerataKarameller, RazzTyckerTill

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar