Moderaten Morgan: Sälj inte skinnet förrän björnen är skjuten!

onsdag 28 juli 2010

Sälj inte skinnet förrän björnen är skjuten!

Det är alltid roligt med mätningar som ser bra ut för Alliansen. Vad vi skall komma ihåg är att det är vad som blir resultatet av valet i september som räknas.

Vi får heller inte glömma att socialdemokraterna kommer att spendera mycket pengar och kraft för att få makten. Vi i Alliansen kommer att kämpa för att kunna fortsätta att förbättra livet för alla svenskar och för att försäkra oss om att Mona Sahlin inte blir stadsminister och att den ”reformerade” kommunisten Lars Ohly inte får någon plats i någon regering.

Vill du också att Alliansen fortsätter styra landet efter valet den 19e september så är din hjälp mycket välkommen. Du kan göra allt från att skänka pengar, prata om Alliansen på arbetsplatsen och med vännerna till att bli medlen i något av partierna och hjälpa till att kampanja på gator och torg. Glöm inte: Många bäckar små gör en stor å!

Nedan finns länkar till ett antal sidor där du kan anmäla ditt intresse, både till Alliansen som stort och till de olika partierna!

http://www.alliansensvanner.se/news/#2741066274545552428
http://www.moderat.se/web/stod_oss.aspx
http://www.moderat.se/web/Bli_medlem.aspx
http://www.centerpartiet.se/Engagera-dig/
http://www.folkpartiet.se/Vi-behover-dig/
http://www.kristdemokraterna.se/VartParti/Blimedlem/Engageradig.aspx

Detta valet är väldigt viktigt för oss alla, hjälp till och försäkra oss om att Alliansen kan fortsätta att leda skutan framåt de kommande åren.

Tidningar: Svd, DN, Expressen, Aftonbladet, Aftonbladet

Bloggar: Tokmoderaten, Ankersjö

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar