Moderaten Morgan: Skall man skratta eller gråta?

måndag 19 juli 2010

Skall man skratta eller gråta?

Idag befäster Aftonbladet ytterligare sin ställning som en socialistiskt propagandatidning och inte en tidning som bedriver ”vanlig” journalistik, inte ens kvällstidningsjournalistik. De har idag en stor artikel som beskriver hur Mona har skolats och förberett sig ända sedan 2007 på att bli stadsminister.

De listar att hon har pratat med t.ex. bröderna Wallenberg och Cristina Stenbeck. Som viktiga internationella kontakter listar Aftonbladet bland andra Jens Stoltenberg, Gro Harlem Bruntland, och Ségolène Royal.

De skriver vidare att socialdemokraternas mål är att framhäva Mona som en landsmoder med goda kontakter med världens progressiva ledare.

De förväntar sig tydligen att väljarna skall bli imponerade av att Mona Sahlin pratar med sin socialistiska kollegor i Norge (Jens och Gro) och Frankrike (Ségolène).

Skall man skratta eller gråta? Jag tror dock att det finns en stor risk (eller möjlighet sett från min sida) att Aftonbladet underskattar läsarna/väljarna och att de ser igenom detta patetiska försök att göra Mona till en landsmoder.

Vad tror du?

Tidning: Aftonbladet

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar