Moderaten Morgan: Tror SAC att de tjänar på att ljuga?

torsdag 29 juli 2010

Tror SAC att de tjänar på att ljuga?

När man läser dagens insändare på SvD så kan man fundera över vilken strategi SAC egentligen har (Bakgrund till diskussionen finns på SvD, blogg). Varför ljuga om sådant som alla vet något om? Tror de att läsarna då blir mer positivt inställda till deras sak? I insändaren påstår SAC att städarna jobbat på bemanningsföretag. Varför de påstår detta och inte sanningen, dvs att de jobbar på ett tjänsteföretag är för mig en gåta.

Att de ljuger om något sådant får mig att misstro allt annat de skriver i artikel. Att de sedan pratar om att Berns ägs av ett företag i London, som inte har något med saken att göra, är bara ett ytterligare exempel på att de inte har något alls att komma med utan.

Det nästan mest komiska är att de hela tiden refererar till Harald Ullman som PR-kosult och inte som socialdemokratisk vice ordförande i City polisnämnd, vilket han undertecknade insändaren i SvD med. Jag antar att de försöker dölja att ingen, inte ens socialdemokraterna eller facken, håller med dem utan försöker få det till en vänster-höger kamp. De verkar verkligen vara desperata.

Jag kommer att gå på Berns så fort jag får möjlighet.

Tidning: Svd

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer:

  1. Vad tycker du om att Ullman är Berns inhyrda PR men samtidigt sitter i samma polisnämnd som kommenderar bevakningen över blockaderna? Inser inte t o m du att det kan bli jäv?

    Läs vidare så att du har alla fakta på hand: http://redundans.posterous.com/vem-ar-spionsossen-harald-ullman

    SvaraRadera
  2. Optimalt skulle det vara om han sagt att han satt på båda positionerna. Jag ser dock inget större problem med att han skriver en artikel om det hela.

    /Morgan

    SvaraRadera