Moderaten Morgan: Toblerone och burop regnade över Mona och Wanja!

fredag 1 maj 2009

Toblerone och burop regnade över Mona och Wanja!

Det gick lite hetare till när Wanja Lundby-Wedin kom in till Stockholm jämfört med Sundbyberg tidigare på dagen. I Sundbyberg var det några som hade plakat men de blev undanträngda av SSU och gjorde sig inte till känna under själva talet. I Stockholm visade dock folk sina känslor på ett mer påtagligt sätt. Buropen regnade enligt bl.a. SvD över Wanja när hon började prata.

Att personer i Malmö kastade Toblerone på Mona Sahlin är också en indikation på att gräsrötterna inte är nöjda med vare sig Mona eller Wanja. Personligen är jag en anhängare till mötesfrihet och tycker inte att man skall störa mötesarrangemang. Vill man säga något så bör man anordna ett eget möte.

Jag undrar dock om LOs styrelse eller ledningen i socialdemokraterna gör något som en följd av detta eller om de fortsätter att ignorera de socialdemokratiska gräsrötternas ilska i frågan?

Min kollega TokModeraten har skrivit ett eget förslag på första maj tal åt Wanja, det är en mycket rolig läsning.

Vad tror du? Kommer Mona eller Wanja att avgå innan valet 2010?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Artilklar; SvD, SvD, DN, Expressen, KVÄLLSposten, Aftonbladet

Bloggar; Jan Rume, TokModeraten

2 kommentarer:

 1. http://www.dn.se/opinion/huvudledare/jobben-sist-1.856751

  Vem skrev detta? Jag misstänker Wolodarski, som ibland är riktigt vettig. Huvet på spiken här.

  Det här är usla paroller, som inte alls gagnar Sveriges ekonomi. Man smetar pengar där de ingen verkan har. De skulle ha satsats på investeringar och insatser för de sämst ställda.

  Sossarna är bara för erbarmliga.

  - Peter Ingestad, Solna

  SvaraRadera
 2. MUFfarna i Malmö var ute på vårpromenad. Iklädda ljusblå kläder och med nykammat hår var de riktigt söta. Är det månne en av dessa som bjöd Mona på godis?

  SvaraRadera