Moderaten Morgan: Juholt behöver en längre semester!

tisdag 17 januari 2012

Juholt behöver en längre semester!

Ja, nu har Håkan Juholt (S) varit och haft en säkert välbehövlig semester. Jag och många med mig hade säkert trott att han under den tiden skulle reflektera över den tid som har gått och kommit fram till att det är ordning och redan som behövs och att det måste vara slut på allt ”hitte på”.

Tyvärr höll detta inte ens första dagen. På Folk och Försvars konferens i Sälen idag så sa Juholt att Alliansen ”drev igenom” försvarspolitiken med hjälp av Sverigedemokraterna. Vad Juholt glömde bort när han hittade på detta var bara att dessa beslut fattades under 2009 och 2010, innan valet, och då satt inte Sverigedemokraterna i riksdagen. Hallå?? Dessutom så tycker (Sd) som Juholt i denna fråga och hade röstat mot Alliansen om de hade suttit i riksdagen. Hallå?? Vad kan man säga? Juholt måste ha ett enormt behov av att hitta på saker som han tycker låter bra utan ha en aning om det är sant eller inte.

Kan det då bli värre? Jo det kan det. När journalisterna började fråga om dessa felaktigheter hade han följande att säga om sitt eget tal och varför Alliansen inte kommenterade det ”Men min nya analys ligger på en för hög nivå helt enkelt”. I en annan intervju så beskriver han det med orden ”Ett liknande tal har aldrig hållits på Folk och Försvar.” I det sista kan han kanske ha rätt, det kanske inte tidigare har hållits ett tal med så många osanningar i som det som Juholt höll :-)

Kan det bli ännu värre. Jo det kan det tyvärr. På en fråga från Expressen om det är OK att inte tala sanning säger Juholt ”Jag ser gärna drastiska ordval som en förhandlingsinvit”.

Idag rapporterade även Aftonbladet att (S) sjunker ytterligare 2,1 procentenheter till 23,6 procent. Undrar om Juholt tror att innehållet i dagen tal kommer att öka förtroendet för honom och andelen som kan tänka sig att rösta på (S).

Bloggar: Tokmoderaten, Mina Moderata Karameller, Sten TolgforsTidningar: Svd, DN

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer:

  1. Juholt hade chansen men glömde ställa frågan

    http://bit.ly/AkL1xw

    SvaraRadera
  2. Det här är garanterat det värsta klavertrampet Juholt har gjort. Han har ju inte koll på ett jävla dugg!

    SvaraRadera