Moderaten Morgan: Första mötet Stockholms läns museum

tisdag 21 december 2010

Första mötet Stockholms läns museum


Idag var jag och besökte Stockholms läns museum för första gången sedan jag av landstinget valdes till ordförande i stiftelsen som driver det (vilket var för ca 2 veckor sedan). Jag tillträder inte förrän den 1a januari 2011 men det är alltid bra att vara lite förberedd.

Jag passade på att träffa VD och några av de anställda som jobbar där. På grund av att det var så ont om plats på tågen nu inför jul så var jag tvungen tvungen att åka från Stockholm en dag tidigare än planerat och kunde på grund av detta inte vara på museet mer än ca 1 timme. Jag fick dock en hel del information och han med en kort pratstund runt tre-fikat.

Det mest betungande, :-) , var dock vikten av den påse med alla papper och böcker som jag fick för inläsning. Det finns en risk att jag kommer att bli helt asocial under jul och nyår, inte prata med någon utan bara läsa dessa handlingar och böcker.

Tycker du att Stockholms läns museum skall fokusera mer/mindre på något eller tycker du att vi skall nå ut till medborgarna, och då speciellt ungdomarna, i Stockholms län på ett nytt sätt? Har du några idéer eller kommentarer är du välkommen att höra av dig till mig via, blogg, e-post eller telefon.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar