Moderaten Morgan: Sverige – de kriminellas drömland?

söndag 22 februari 2009

Sverige – de kriminellas drömland?

Vad har hänt med Sverige? Först misshandlar en konstnär sjukvårdspersonal, sedan förstör en annan konstnär en tunnelbanevagn, och båda tycker det är ok eftersom det är ett konstverk. Nu låter Luleå kommun en anställd behålla den miljon som hon stal från kommunen, helt otroligt!

Jag säger det igen, vad har hänt med Sverige? Vi har regler och lagar men det verkar som om fler och fler bara ignorerar detta och gör vad de vill, andra ignorerar pågående och genomförda brott och låter de kriminella göra vad de vill.

Vad skall vi göra? Det räcker ju inte med att skaffa fram fler poliser. Jag funderar mer och mer på om inte (kd) förslaget om en lag som tvingar folk att ingripa för att förhindra ett brott är vägen att gå. Jag vill det egentligen inte för jag anser att vi skall ha tillräcklig hög moral för att alltid ha allas bästa för ögonen. Vad säger ni?

SvD, Expressen, Aftonbladet

2 kommentarer:

  1. Svaret är enkelt. Problemet ligger i den massinvadring som skett till Sverige med alla dessa vålsdverkare. Skicka hem dem och vi får det tryggare igen..

    SvaraRadera
  2. Där håller jag inte med dig alls. Invandringen är inte orsaken till denna förslappning. Vi behöver också invandring för att Sverige skall fortsätta att utvecklas. Jag vill snarare göra arbetskraftsinvandring ännu enklare.

    /Morgan

    SvaraRadera